Ervaringen

Het is tijd voor een nieuwe start!

Echte oplossingen, echte resultaten

Actiegerichte plannen

Recepten en maaltijdvoorbereiding

1 op 1

Dieet & Voeding Advies

Ieder mens is uniek en er is geen voedingsadvies & therapie hetzelfde.

Ik wil je graag helpen bij het bereiken van een optimale gezondheid.
Je helpen de gezondste versie van je zelf te worden!

Hallo,

Ik ben Anita Vorenkamp.

Ik ben naast regulier diëtst ook natuurdiëtist en orthomoleculair therapeut. Ik help mensen met buikklachten, hormonale klachten, ondergewicht, overgewicht, voedselintoleranties, diabetes (ook bij zwangerschap). Preventie vind ik erg belangrijk.

Ervaringen van mijn cliënten

 

Meer energie en minder spierpijn

Ik nam statines ivm verhoogd cholesterol maar wilde hiermee stoppen omdat ik steeds zo moe was en veel spierpijn had. Anita vermoedde een tekort van Q10 door de statine, dit geeft nl vaak dit soort klachten.  Uit de EMB test kwam inderdaad een groot tekort van Q10, vitamine B12 en magnesium. Hiervoor neem ik supplementen en uit de test kwamen ook intoleranties voor gluten, koezuivel en soja. Ik heb mijn voeding stap voor stap aangepast en eet volgens de oervoeding. Ik  heb veel minder spierklachten en heb meer energie.  Ik ga voorlopig door op deze manier en ben erg benieuwd hoe het cholesterol bij de controle is.

Ik loop weer zonder rollator

Ik had veel pijn en kon niet zonder rollator lopen. Ik ben op advies van Anita op een andere manier gezonder gaan eten. Ik eet nu koolhydraatarm, geen brood/gluten en koezuivel meer omdat bleek dat ik intolerant hiervoor ben. Dit kwam uit de EMB bloedtest. Ook bleek dat ik vitamine tekorten had en kreeg adviezen voor orthomoleculaire suppletie. Ik ben daar nu een paar maanden mee bezig en ik voel me stukken beter want ik heb veel minder pijn en loop stukken beter. In huis heb ik de rollator niet meer nodig!

Mijn buikklachten zijn over en ik durf weer de deur uit

Ik had al heel lang last van een opgeblazen buik ,buikpijn en diarree. Ik had soms geen controle over de ontlasting en na een aantal ongelukjes ging ik steeds minder de deur uit.  Anita vertelde dat ik teveel suiker, niet genoeg vezels en teveel zuivel nam. Ik had zelf al het vermoeden dat ik reageerde op zuivel.  Ik ging daarom suikerarm eten, meer groenten en de koezuivel liet ik twee weken staan.  Al na een paar dagen had ik geen diarree meer en geen buikpijn. Uit de EMB bloedtest bleek dat ik intolerant voor koezuivel ben maar wel geiten- en schapenzuivel mag hebben. Ook moet ik gluten mijden. Ik heb geen buikpijn meer en mijn stoelgang is helemaal normaal.  Ik ben erg blij dat het nu goed gaat! Ik kan weer lekker de deur uit zonder me zorgen te maken.

Ik kon stoppen met de bloeddruk medicatie

Ik had al jarenlang een te hoge bloeddruk en slikte medicijnen. Omdat ik een hartprobleem heb slik ik ook veel andere medicijnen. Door volgens de oervoeding te gaan eten (gluten en koezuivelvrij, suikervrij) en gezonde maaltijden met veel meer groenten te eten is er veel veranderd. Uit de EMB bloedtest bleek dat ik tekorten had en een disbalans in mijn darmen. Ik ben toen gestart met supplementen. Mijn bloeddruk is nu goed, ik heb veel meer energie, slaap goed en ik heb geen darmklachten meer.

Aangepaste Dieet Plan Perfec voor Jou

Maak een afspraak

Krijg een Aangepast Leefstijlplan.

Laten We het Samen Doen!

Telefoon

06 15 236 239

Email

info@voedingsadviesbureau.info

Postadres

De Skries 24, 9254CX Hurdegaryp